Loanstep – en uppstickare under februari

Loanstep är en relativt ny långivare och enligt den data som vi analyserat från i februari så var Loanstep en tydlig favorit bland våra besökare. Loanstep erbjuder smslån utan uc och sticker ut med sin otroligt smidiga ansökningsprocess. Loanstep erbjuder lån utan uc upp till 5 000 kr men vill du låna mer (till exempel 15 000 kr) så tar de en kreditupplysning via uc.

  • Loanstep var våra besökares favorit under februari
  • Hög grad av beviljade lån under februari

Om Loanstep

Loanstep är en så kallad p2p-långivare vilket innebär att de lånar ut pengar mellan privatpersoner. Det betyder att vem som helst kan ansluta sig till Loansteps investerarprogram och på så sätt få avkastning på sitt egna kapital. Det innebär även att de oftast kan pressa priserna bättre än mer traditionella långivare.

Andra populära långivare

Även Ferratum och Daypay var väldigt populära långivare hos oss under februari.

Resten av 2018

Vi på Ingenuc.se kommer att fortsätta att förbättra vår jämförelsetjänst av lån utan uc och göra det lättare för våra besökare att hitta det lån som passar dem bäst. Närmast under 2018 väntar en ny recensionsfunktion på samtliga långivare vilket skulle innebära att du kan läsa andra låntagares erfarenheter om en långivare innan du tar ett lån.

Tillbaka till toppen