Monetti – månadens favorit

Vi har analyserat vår data från sajten och resultatet är tydligt – Monetti var våra besökares absoluta favorit under januari och vi förstår varför. Monetti är en sån långivare som verkligen passar för någon som vill låna pengar utan uc och erbjuder lån hela vägen upp till 20 000 kr.

I january lyckades Monetti med följande bedrifter:

  • Vara en av de långivare med snabbast godkännande av ansökan
  • Acceptera flest lån sett till antalet ansökningar från våra besökare

Mycket imponerande av en långivare som bara verkar bli bättre och bättre för varje vecka som går. På Monetti kan du ansöka om lån utan att behöva bry dig om någon kreditupplysning från uc eller huruvida du har några betalningsanmärkningar sedan tidigare. Dessutom erbjuder de just nu nya kunder 1000 kr räntefritt och hela låneprocessen är väldigt smidig och sköts genom inloggning med BankID.

Om Monetti

Monetti grundades redan 2018 men hette tidigare Folkia och har länge varit en av Sveriges mest populära långivare. Idag är de populära för sin enkelhet, antalet godkända ansökningar och snabbheten i deras låneprocess.

Fortsättningen

Även om vi i Sverige har någon vecka kvar av vinter börjar våren nu komma smygandes. Oavsett om det är vår, vinter eller någon annan årstid så är en sak säker – vi på Ingenuc.se kommer fortsätta att förbättra vår sajt och ge våra besökare den bästa jämförelsen av lån utan uc som finns på nätet idag. Vårt mål är att hela tiden göra sajten enklare, snabbare och bättre vilket vi hoppas kommer resultera i fortsatt nöjda och välinformerade låntagare.

Tillbaka till toppen